Ugodno iznenađenje: Volkswagen je neočekivano pokazao koncept električne Bube!

Volkswagenova električna platforma MEB vrlo rado bi podržala i ovakvo vozilo, ali direktori imaju posljednju riječ...

Roditeljima s malom djecom poznat je animirani serijal Miraculous: Ladybug & Cat Noir. Mnogi od vas bit će sretni kada čuju da uskoro u kina dolazi visokobudžetni film kao nastavak ove priče. No nećemo o tome nego o jednom autu koji je viđen u najavama filma, a činilo se da je samo virtualna pojava. Volkswagen je za potrebe ovog projekta autorima ustupio svoju viziju električnog Beetlea ili – Bube.

Dosad se mislilo da je auto samo računalno generirana pojava, ali na ulicama Pariza pojavilo se ugodno iznenađenje, koncept Bube od prave plastike, metala i gume. Automobil je bio parkiran ispred zgrade u kojoj se održavala promocija filma. Uglavnom, automobil izgleda kao kontinuitet razvoja Bube sa svim ključnim dizajnerskim elementima.

Koncept Bube pojavio se u videu francuskog YouTube kanala pod nazivom Paris Videostars. Sad nam, naravno, ostaje samo čekati da vidimo hoće li sličan automobil jednoga dana na ceste. Volkswagenova električna platforma MEB vrlo rado bi podržala i ovakvo vozilo, ali direktori imaju posljednju riječ…