Još jedan Car Meet koji nije dobro završio: Vozač je razbio Ferrari F8 Tributo!

Tributo ima 710 KS, pogon na stražnje kotače, a ne bi bilo loše da ga vozi osoba koja doista zna upravljati ovakvim automobilima

Nakon Car Meeta u Zagrebu u kojem je ozlijeđeno nekoliko osoba kada je vozač u Mercedesu AMG izgubio kontrolu nad vozilom, uključila se i država pa će legalni događaj biti organiziran uskoro u Velikoj Gorici. No Car Meetovi su svjetski trend, nerijetko sa sličnim rezultatima.

Na Cars and Coffeeju, održanom u blizini Houstona u Teksasu, jedan vozač se propisno osramotio. Bijeli Ferrari F8 Tributo završio je karijeru nakon što je vozač izgubio kontrolu, a njegov automobil počeo vijugati po cesti te je udario u ogradu.

Na sreću, vozač je zadobio samo lakše tjelesne ozljede i malo je p(r)otresen. Vlasnik Ferrarija, koji je lokalni kolekcionar automobila, navodno je auto dobio prije samo tjedan, a prema YouTube kanalu Cars Across Texas, utjehu će mu pružiti dva Lamborghinija koja ima u garaži. Tributo ima 710 KS, pogon na stražnje kotače, a ne bi bilo loše da ga vozi osoba koja doista zna upravljati ovakvim automobilima.