Honda Motocompacto: Počela je prodaja japanskog transformera, koji iz torbe postaje – skuter!

Uz maksimalnu brzinu od 24 km/h i domet bez emisija do 19 km, Motocompacto se može u potpunosti napuniti na kućnoj utičnici za samo 3,5 sata

Honda je počela s prodajom svog novog vozila u salonima automobila u Americi. Zaboravite na sportske jurilice ili SUV-ove po kojima je japanska marka danas ponzata, cijena ovog prijevoznog sredstva je 995 dolara, a dolazi s nultom emisijom i ultrakompaktnim sklopivim dizajnom. S niskom ulaznom cijenom i Hondinom pouzdanošću, Motocompacto bi mogao pokrenuti revoluciju prijevoza i dostave u gradovima pa možda čak i ugroziti sveprisutne električne romobile.

Motocompacto je vrlo prikladan za prijevoz i dostavu robe u gradu jer se brzo sklapa u kompaktnu, torbu za nošenje. Sad, koliko je s 18 kg ova torba lagana – to procijenite sami. Doista, Motocompacto može postati idealan dodatak za automobil, kovčeg koji ćete ponijeti sa sobom kao dodatak javnom prijevozu, a njegova kompaktnost znači da se može pohraniti i puniti na skučenim mjestima.

Uz maksimalnu brzinu od 24 km/h i domet bez emisija do 19 km, Motocompacto se može u potpunosti napuniti na kućnoj utičnici za samo 3,5 sata u i biti spreman za vožnju.