Talijansko mjesto mjesecima je živjelo u strahu: Netko je bušio gume na desecima automobila…

Kamere su brzo dale rezultat - počinitelj je otkriven i to je pas Billy

Talijansko mjesto Vastogirardi (nalazi se su središtu države) živjelo je mjesecima u strahu. Naime, na velikom broju automobila probušene su gume, od srpnja do kaja listopada. Počele su se pričati razne priče, spominjao se poremećeni susjed, a nekako je u cijelu priču ušla i mafija. U nekom trenutku policija je morala postaviti nadzorne kamere koje su pokrivale mjesto događaja, središte Vastogirardija.

Na kraju su bušene gume na više od od deset automobila, a neki automobili pogođeni su napadom serijskog bušitelja više puta. Ono što je policija odmah primijetila – gume nisu bušene čvalićima, nego su prožvakane i poderane.

Kamere su brzo dale rezultat – počinitelj je otkriven i to je pas Billy. Jadna životinja grizla je gume kako bi ublažila bol desni.

Nakon što je općinska policija istražila područje i uhvatila psa kako žvače gume, doveden je veterinar, koji je ustanovio da je Billyjev gingivitis ozbiljan te mu je potrebno liječenje. No pravi problemi tek čekaju Billyjevog vlasnika. Osim liječenja psa, platit će i gume…