Žestoke poruke Donalda Trumpa: Električni automobili dio su politike koja će uništiti SAD!

Žestinu Trumpove poruke treba kontekstualizirati i kroz brojne sudske postupke koji se vode protiv njega, a on ih predstavlja kao politički progon

Kao što vjerojatno znate, bivši predsjednik Donald Trump, pokušava (uz velike izglede) postati predsjednički kandidat Republikanaca na predstojećim izborima za prvog čovjeka SAD-a. Njegov politički rad bazira se na žestokoj kritici aktualnog predsjednika Joea Bidena i zagovaranju novih naftnih bušotina u SAD-u, uz apsolutni prijezir naspram električnih automobila. U božićnoj poruci dodatno je naglasio svoje političke fundamente te izvrijeđao aktualnog predsjednika. Nekoliko mjeseci nakon što je bivši predsjednik Donald Trump oštro kritizirao poticaje Joea Bidena na električna vozila, ponovno je napao i politiku električnih vozila na društvenoj mreži Truth Social.

– Sretan Božić svima, uključujući JEDINU NADU pokvarenog Joea Bidena, Poremećenog Jacka Smitha, Luđaka izvan kontrole koji je upravo unajmio vanjske odvjetnike, svježe iz MOČVARE (bez presedana!), da mu pomognu u njegovom loše izvedenom LOVU NA VJEŠTICE protiv “TRUMPA” i “MAGA. Uključeni su i svjetski vođe, i dobri i loši, ali nitko od njih nije tako zao i “bolestan” kao BANDA koju imamo u našoj zemlji koji, sotvorenim granicama, INFLACIJOM, predajom Afganistana, novom zelenom prievarom, visokim porezima, izbjegavanjem energetske neovisnosti, Woke vojskom, Rusijom/Ukrajinom, Izraelom/Iranom, ludošću s prijelazom na električna vozila, i još mnogo toga, žele uništiti naše, nekoć velike, SAD. NEKA TRUNU U PAKLU. SRETAN BOŽIĆ!”

Trump je sugerirao da Michigan neće imati autoindustriju ako Bidenove ambicije s električnim vozilima postanu stvarnost, sugerirajući da će Kina preuzeti sve, 100%. Nazvao je električna vozila prevarom. Također, najavio je da će mu jedan od prvih poteza biti nove naftne bušotine. Ako postane predsjednik… Žestinu njegove poruke treba kontekstualizirati i kroz brojne sudske postupke koji se vode protiv njega, a on ih predstavlja kao politički progon.