Novi film Quentina Tarantina Bilo jednom u Hollywoodu u kinima krajem srpnja

U filmu glumi odlična ekipa na čelu s Leonardom DiCapriom, Bradom Pittom te Al Pacinom

Novi Tarantinov film zvat će se Bilo jednom u Hollywoodu, a njegova priča odvija se u Los Angelesu 1969. godine, na vrhuncu hipi revolucije u Hollywoodu. Film će biti objavljen dva tjedna ranije od predviđenog datuma, vjerovatno jer se izvorni datum poklapao s 50. godišnjicom ubojstva glumice Sharon Tate.
Tarantinov film u fokusu ima muškog TV glumca koji je imao jedan hit serijal i sada traži načine za ulazak u filmski posao, dok njegov prijatelj, koji je ujedno i njegov dvojnik kaskader, traži istu stvar. Ubojstvo Sharon Tate i četiri njezina prijatelja, od strane sljedbenika kulta Charlesa Mansona, služi kao pozadina za glavnu priču. Od ljudi koji su pročitali scenarij ovaj se Tarantinov film najviše uspoređuje s Pulp Fictionom. 
Leonardo DiCaprio glumi glavnu ulogu, a Brad Pitt njegovog dugogodišnjeg dvojnika kaskadera. Tarantino je želio u filmu i Al Pacina, i dobio ga je u liku Marvina Shwarza, agenta TV zvijezde DiCapria. Među ostalim glumcima su i Margot Robbie, koja će glumiti Sharon Tate, glumicu i manekenku koja je bila udana za redatelja Romana Polanskog i koju je 1969. ubio sljedbenik Mansonovog kulta. Dakota Fanning će glumiti Lynette Squeaky Fromme, jednu od Mansonovih sljedbenica, dok će Damian Lewis glumiti glumca Stevea McQueena, a Mike Moh legendarnog Bruce Leea. U kinima će se film pojaviti krajem srpnja.