Dobrodošli u zemlju zombija 2 dolazi u kina u listopadu

Izvorni film prikazan je 2009. godine i zaradio je 102 milijuna dolara uz proračun manji od 25 milijuna dolara. U međuvremenu je dostigao kultni status i ima brojne fanove u cijelom svijetu

Glumac Thomas Middleditch pridružuje se nastavku kultne horor-komedije Dobrodošli u zemlju zombija. Glumac  poznat iz filma Silicijska dolina, glumit će uz Woodyja Harrelsona, Jesseja Eisenberga, Emmu Stone i Abigail Breslin u filmu Dobrodošli u zemlju zombija 2, uz već prije najavljene glumice Zoey Deutch i Rosario Dawson. Film će biti postavljen u svijet u kojem se preživjeli ljudi moraju suočiti s mnogim novim vrstama zombija, kao i nekim novim preživjelim pripadnicima svoje vrste. Redatelj orginalnog filma Ruben Fleischer, koji je nedavno radio Sonyjev film Venom, režirat će i nastavak.  Fleischer se ponovno udružio s piscima orginalnog filma Paulom Wernickom i Rhettom Reeseom, poznatima po svom radu na oba filma o Deadpoolu. Nastavak snimanja je započeo u siječnju, a film će u kina u listopadu ove godine, na desetu obljetnicu prvog filma.
Izvorni film prikazan je 2009. godine i zaradio je 102 milijuna dolara uz proračun manji od 25 milijuna dolara. U međuvremenu je dostigao kultni status i ima brojne fanove u cijelom svijetu.