Under: Otvoren najveći podvodni restoran na svijetu 

Gosti u Underu mogu vidjeti morski život kroz panoramski prozor veličine 11x4 metra u blagovaonici, u kojoj svake noći sjedi između 35 i 40 gostiju

Prvi podvodni restoran u Europi koji je ujedno i najveći podvodni svjetski restoran, upravo je otvoren u Norveškoj. Restoran Under do pola je uronjen u more i ima tri metra debele zidove dizajnirane da izdrže nemirna mora ovog područja.
Gosti u Underu mogu vidjeti morski život kroz panoramski prozor veličine 11×4 metra u blagovaonici, u kojoj svake noći sjedi između 35 i 40 gostiju. Na morskom je dnu instalirana prigušena rasvjeta tako da gosti mogu vidjeti morski život u svim vremenskim uvjetima.Prema riječima Arnea Marthinsena, voditelj projekta SubMar Group, Under je jedinstven među ostalim podvodnim strukturama. Ono što ga čini tako kompliciranim i jedinstvenim jest činjenica da to nije jednostavan, betonski spremnik, već nevjerojatna građevina koja pruža jedinstven doživljaj za goste zbog svoje lokacije, arhitekture, interijera, podvodnog pogleda i naravno ukusnih jela, rekao je Marthinsen.
U kuhinji se poslužuje, naravno, morska hrana. Danski kuhar Nicolai Ellitsgaard Pedersen pripremat će lokalna jela koja uključuju bakalar, jastoga, dagnje i kelp tartufa, lokalna vrsta morskih algi koja izgleda i ima okus tartufa.