Novi BMW X6: Još više agresivnosti i moćna M verzija!

Kupci kojima novac samo smeta moći će izabrati i M verziju s 4,4-litrenim V8 biturbo motorom, 600 KS i 750 Nm okretnog momenta

U ovom dijelu svijeta popularnost BMW X6 i sličnih, takozvanih kupe SUV-ova, jednaka je uspješnosti prosječnog pjevača/pjevačice lakih nota. Dovoljno je da ritam podsjeća na orijent i da mami na podizanje obje ruke u visini ramena uz cirkularne pokrete koji imitiraju postavljanje žarulja.

Kupe SUV-ovi kao glavni prodajni adut imaju vizualnu impozantnost, koja se sviđa dijelu imućnije publike. Zbog takvih i dobre zarade BMW se sprema predstaviti treću generaciju modela X6. Na društvenim mrežama su se pojavile prve fotografije ovog modela, a obožavatelji će u njemu sigurno vidjeti ostvarenje svojih snova. I dalje je ogroman, agresivan, stražnja svjetla sad su rađena po uzoru na manji X4, kromirani završetak ispušnog sustava sve je izdašniji pa podsjeća na promjer magistralnog vodovoda, a prednja maska izgleda prijeteće – kao UFC borac koji vas gleda ispod oka.

Motori i verzije su kao i na X5. Dakle, dizelski xDrive30d te M50d. Također, tu je i benzinski M50i te plug-in hibrid X6 xDrive45e. Kupci kojima novac samo smeta moći će izabrati i M verziju s 4,4-litrenim V8 biturbo motorom, 600 KS i 750 Nm okretnog momenta.