Novi vozač Ubera ostao šokiran kada je shvatio da je ‘vozač za bijeg’ u pljački!

Austen Harris je uskočio sa škarama u automobil, a vozač ga je čak ispitivao o tim škarama dok ga je vozio kući, ne znajući da ih je kriminalac koristio za provalu

Vozaču Ubera Terryju Owensu u američkom gradu Albuquerqueiju policija je okružila kuću, natjeravši njega i njegovu obitelj da podignu ruke i izađu van. Owens je novi vozač Ubera, a njegov posljednji klijent u nedjelju navečer opljačkao je benzinsku stanicu. Policija je utvrdila da je Owens vozio vozilo za bijeg i brzo je identificiran. Međutim, u cijeloj priči on nije kriv. 

Nakon što je otkriveno što se dogodilo, policajci su brzo uspjeli pronaći i uhititi stvarnog kriminalca po imenu Austen Harris, koji se izjasnio krivim na sudu. Harris, koji prema sudskim zapisima ima kriminalnu prošlost, bio je osuđivan na odvikavanje od droge i prekršio je kondicije uvjetne kazne.

Harris je uskočio sa škarama u automobil, a Owens ga je čak ispitivao o tim škarama dok ga je vozio kući, ne znajući da ih je kriminalac koristio za provalu. Pljačkaš je trebao znati da se Uber računi i korisnici lako prate zahvaljujući GPS lokaciji kao i korištenju oblika plaćanja s vašim imenom.