Star Wars: U film Rise of Skywalker dobit ćemo i Sith Troopera

Ovdje nije zanimljiv samo novi dizajn, odnosno crveni oklop - tu je i ime, Sith Trooper, što ukazuje na prisutnost Sithovog lorda u filmu

Film Star Wars: Rise of Skywalker za nekoliko mjeseci dolazi u kina, a to znači i još jednu stvar – dolaze i Star Wars igračke. Upravo su igračke naš prvi uvid na sljedeće poglavlje u sagi Skywalkera. Zato upoznajte Sith Troopera – novu varijantu jurišnika koja dolazi u Epizodi IX jer novi ratovi neizbježno znače i nove vojnike. Novi jurišnik je sav sjajan i crven te dolazi od istog svemirskog dizajnera koji je opremio Snokeovu tronsku sobu i uniforme pretorijanske garde.

Naravno, ovdje nije zanimljiv samo novi dizajn – tu je i ime, Sith Trooper, što ukazuje na prisutnost Sithovog lorda u filmu. Ne očekujte odgovore uskoro – ali zato očekujte puno robe za prodaju.

Postoji šansa da će se saznati nešto više na Comic-Conu koji se održava od 18. do 21. srpnja – kada bismo mogli vidjeti kako se točno Sith Trooperi uklapaju u sagu kada The Rise Of Skywalker u prosincu ove godine dođe u britanske kina.