Pijanstvom protiv razuma: U dva tjedna triput uhvaćen s visokom količinom alkohola za upravljačem automobila!

Nije samo tri puta bio u alkoholiziranom stanju, vozio je i bez dozvole

Izvještaji s naših cesta ponekad su nalik nekom tragikomičnom hollywoodskom filmu. Ma, možda i nisu jer takav scenarij ne bi napisao niti gremij spisateljskih veličina. Kako protumačiti vijest koju ćete upravo pročitati? Možda komentar doista nije potreban. Pa, pročitajte…

Policijski službenici policijske postaje iz Slatine su prilikom kontrole prometa u vremenu od 12., 25. i 26. kolovoza na području općine Čađavica u činjenju prekršaja u prometu, zatekli višestrukog recidivistu, 53-godišnjeg vozača automobila.
Naime, provedenom kontrolom 53-godišnjeg vozača, policijski službenici su utvrdili kako isti upravlja osobnim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje i s koncentracijama  alkohola u organizmu od 1.78 promila (12. kolovoza), 3.24 promila  (25. kolovoza) i 2.93 promila 26. kolovoza. Obzirom da se radi o višestrukom povratniku u počinjenju istih i sličnih prometnih prekršaja koji ima više pravomoćnih presuda zbog istovrsnih prekršaja, isti je uhićen i 27. kolovoza u dopodnevnim satima, doveden kod suca za prekršaje po pokrenutom Optužnom prijedlogu Policijske postaje Slatina, gdje mu je prekršajni sudac u Slatini, odredio zadržavanje u trajanju od 15 dana, nakon čega je  po policijskim službenicima, 53-godišnjak sproveden u zatvor u Bjelovaru.