Škoda Scala: Uskoro dolazi i oprema Monte Carlo!

Monte Carlo opremu moći ćete naručiti s 1,0-litrenim benzincima s 95 i 115 KS, 1,5-litrenim benzincem sa 150 KS te 1,6-litrenim dizelašem sa 115 KS

Ako netko želi više od Škode Scale, to će i dobiti. Početkom sljedeće godine kreću prve isporuke češko-njemačkog kompakta s opremom Monte Carlo. Poznavatelji Škode znaju da je to atraktivniji sportski paket.

Scala Monte Carlo u seriji ima LED prednja svjetla, redizajnirani prednji odbojnik, crnu rešetku hladnjaka, spojler na stražnjim vratima, panoramsko staklo na krovu, 17-inčne naplatke i još par dodataka.

U unutrašnjosti će vas Škoda tretirati kao sportskog vozača s multifunkcijskim upravljačem, aluminijskim pedalama, sportskim sjedalima s posebnim Monte Carlo oznakama. Serijska oprema je 9.2-inčni infotainment sustav te digitalna instrumentna ploča.

Monte Carlo opremu moći ćete naručiti s 1,0-litrenim benzincima s 95 i 115 KS, 1,5-litrenim benzincem sa 150 KS te 1,6-litrenim dizelašem sa 115 KS. Samo najslabiji benzinac dolazi s ručnim mjenjačem s pet brzina – ostali motori imaju šeststupanjski mjenjač te opciju automatika s dvostrukom spojkom.