Za neke dijelove dodatne opreme luksuznih automobila možete kupiti stan!

Samo običan sat na vrhu središnje konzole u Bentley Bentaygi košta 1.045.000 kuna, a to vam može kupiti mnogo ručnih satova raznih švicarskih proizvođača

Ima ljudi koji ne pitaju za novac, a žele automobil po svom ukusu. To košta! Koliko? pokušat ćemo vam objasniti. Ako vas slučajno put nanese u salon Bugattija tamo nećete proći bez milijun eura, a ni to nije sve. Ogoljeni Veyron, bez boje, na kojemu se vide isprepletana karbonska vlakna košta oko 2.090.000 kuna. Što je to za milijunaše, a automobil im može izgledati opako! Za taj novac možete kupiti dobar stan u Zagrebu ili Splitu, odnosno pola grada u nekoj općini u području od posebne državne skrbi, poput Hrvatske Kostajnice, na primjer.

Samo običan sat na vrhu središnje konzole u Bentley Bentaygi košta 1.045.000 kuna, a to vam može kupiti mnogo ručnih satova raznih švicarskih proizvođača.

Želite li posebnu boju tekućeg metala (ne brinite boja neće iscuriti) na svom Porscheu 918 to će koštati 434.000 kuna. Što je to kad automobil bliješti poput božićne jelke? Kupcima ovog automobila ionako je svaki dan praznik.

Rolls Royce ima opciju konzole koja razdvaja dva stražnja sjedala i taj luksuz će vas koštati 238.000 kuna, a hladnjak za pića u tom automobilu će vlasnika olakšati za 133.000 kuna. Moraju li vam pića baš biti hladna? Nije li jednostavnije stati na benzinskoj pa kupiti već rashlađeni osvježavajući napitak za 9 kuna?!

Jedna od najzanimljivijih opcija je ona koju nudi Porsche u svom modelu 911 – otvori za ventilaciju zraka dolaze u raznim bojama, ali sve što nije crna kao noć platit ćete oko 11.700 kuna. Za otvore za ventilaciju?

Imate li BMW i8 i želite li pripadajući putni set torbi to ćete platiti 137.900 kuna. Možda će vas zanimati da je proizvođač torbi Louis Vuitton, a s njima u paketu ne ide i ‘papak’. Njega ćete kupiti posebno, tamo negdje kod bečke opere. Pitajte prolaznike: wo zu kaufen papak?