Vozači oprez: U funkciji su nove kamere za nadzor brzine u Koprivničko-križevačkoj županiji!

S danom 15. listopada 2019. godine započet će sankcioniranje svih prekršaja snimljenih kamerama za nadzor brzine kretanja vozila

Policijska uprava koprivničko-križevačka objavila je jednu informaciju koja će biti korisna svim vozačima koji će voziti u tom kraju. Pročitajte: U cilju povećanja stanja sigurnosti u cestovnom prometu, a posebice smanjenja događanja prometnih nesreća zbog brzine, na području Policijske uprave Koprivničko-križevačke nabavljene su kamere – stacionarni uređaji za mjerenje brzine kretanja vozila i postavljena kućišta u kojima će se iste nalaziti.

Kamere za nadzor brzine nalaze se na slijedećim lokacijama na državnim cestama:

– Ulici Vladimira Nazora u Budančevici,
– Varaždinskoj ulici u Cvetkovcu,
– Koprivničkoj ulici u Glogovcu,
– Majurcu
– Kenđelovcu,
– Varaždinskoj cesti u Koprivnici,
– Koprivničkoj ulici u Novigradu Podravskom,
– Ulici Stjepana Radića u Reki,
– Ulici braće Radića u Svetom Ivanu Žabno i
– Ulici Šimuna Pandura u Hampovici.

Ovim putem obavještavamo građane da je završila testna faza rada rečenih uređaja za nadzor brzine odnosno da su stacionarni uređaji za nadzor brzine na području Policijske uprave koprivničko-križevačke stavljeni u funkciju.

Stavljanjem navedenih uređaja u funkciju, s danom 15. listopada 2019. godine započet će sankcioniranje svih prekršaja snimljenih kamerama za nadzor brzine kretanja vozila.

Pozivamo sve sudionike u prometu da poštuju prometne propise kako bi svi zajedno doprinijeli većoj sigurnosti na prometnicama.