Redatelj Čuvara galaksije James Gunn odgovorio je Francisu Fordu Coppoli koji je Marvelove filmove nazvao očajnim!

Coppolina kritika Marvelovih filmova dolazi nakon što je Martin Scorsese usporedio Marvelove filmove s tematskim parkovima

Neće ih svi moći cijeniti, čak niti neki genijalci, rekao je redatelj filma Čuvara glaksije, James Gunn. Gunn je još jednom  istupio u obranu Marvelovih filmova, nakon što je legendarni redatelj Francis Ford Coppola nazvao cijelu franšizu superheroja očajnom.

Gunn je istaknuo da se čak i old-school gangsterski filmovi ponekad smatraju neoriginalnim i jednoznačnim.

– Neki od naših pradjedova mislili su isto o western filmovima i vjerovali su da su filmovi Johna Forda, Sama Peckinpaha i Sergija Leonea potpuno isti – napisao je u postu na društvenoj mreži Gunn.

Coppolina kritika Marvelovih filmova dolazi nakon što je Martin Scorsese usporedio Marvelove filmove s tematskim parkovima, rekavši da ti filmovi nisu dovoljno dobri za kino produkciju. Tijekom prošlog tjedna, Coppola se složio sa Scorseseom, objasnivši:

– Ne znam što dobivate od gledanja istog filma iznova i iznova.

– Martin Scorsese je bio ljubazan pa nije rekao da Marvelovi filmovi nisu za kino. Nije rekao niti da je to dostojno prijezira, što upravo ja želim reći – oštar je bio Coppola.