Tako to rade u Australiji: ‘Mercedes mama’ s nevezanim djetetom bježala policiji 230 km/h i sad ide u zatvor!

Sudac nije imao razumijevanja za njezine isprike, a još manje za činjenicu da je mjesecima oglašavala na društvenim mrežama da se bori protiv sistema

Već je zovu Mercedes mama – Margarita Tomovska bježala je punih 10 minuta policiji australskom Novom Južnom Walesu u studenom prošle godine u Mercedes-AMG-u E63 S, a pritom je vozila i 230 km/h. Na stražnje sjedalu imala je i trogodišnje dijete koje nije bilo vezano.

Margarita se branila da ju je na jurnjavu prisiljavao Christopher King, njezin suputnik u automobilu, koji je navodno bio toliko velik i agresivan da ga je policija jedva obuzdala.

Sudac nije imao razumijevanja za njezine isprike, a još manje za činjenicu da je mjesecima oglašavala na društvenim mrežama da se bori protiv sistema, istovremeno se hvaleći skupim odjevnim predmetima. Čak je i prikupljala novac za svoju obranu na internetu.

– Zamislite što bi se dogodilo da ste u ovoj vožnji morali snažno zakočiti. Kako bi završilo vaše dijete koje nije bilo vezano – zapitao se sudac Roger Clisdell.

Sudac je jučr donio odluku, Margarita će u zatvor na 18 mjeseci.