Otkriveno je što su Kylo Ren i Rey uništavali u novom Star Wars filmu Rise of Skywalker

Kylo Ren i Rey u isječku uništavaju crnu figuru, ali do sada nije bilo jasno o čemu se točno radi. Sada, u novoj epizodi prikazanoj na YouTube kanalu o seriji Ratovi zvijezda, otkriveno je da oni zapravo uništavaju Kylovo svetište Dartha Vadera. Reagirajući na isječak, filmski kritičar Nick Reilly napisao je: – Vjerojatno su sada […]

Kylo Ren i Rey u isječku uništavaju crnu figuru, ali do sada nije bilo jasno o čemu se točno radi.

Sada, u novoj epizodi prikazanoj na YouTube kanalu o seriji Ratovi zvijezda, otkriveno je da oni zapravo uništavaju Kylovo svetište Dartha Vadera.

Reagirajući na isječak, filmski kritičar Nick Reilly napisao je:

– Vjerojatno su sada Rey i Ren na istoj strani, udružuju se da se probiju kroz crni artefakt koji je visio na vrhu postolja. To je očigledno Darth Vaderova kaciga koju smo vidjeli u filmu The Force Awakens.

Tada je zbunjeni Kylo izjavljivao svoju neumoljivu odanost maski koja je pripadala njegovom djedu. Pa zašto bi je onda uništavao u novom filmu Rise of Skywalker? Jedno od razmišljanja je da prelazi na stranu dobra. Također, u traileru se čuje i glas imperatora Palpatinea, za kojeg se misli da je stradao još u Povratku Jedija. 

Uz sve nedoumice koje krije film jedna je činjenica poznata a to je da  su Star Wars: The Rise Of Skywalker nadmašili Avengers: Endgame u pretprodaji ulaznica.