Bizarna nesreća: Djedica pod utjecajem droga prevrnuo automobil bježeći od policije!

Uslijedilo je testiranje na alkohol i droge. Alkohola u organizmu vozača bilo je nešto manje od 0.5 promila, ali je zato amfetamina bilo kao u laboratoriju u seriji Breaking Bad

Djed Božićnjak ili Mraz, kako god vam odgovara, trudi se dječici dostaviti poklone tako da u božićno jutro budu sretna i zadovoljna. No, djedica u njemačkom Eisenachu na Badnju večer nije stigao na planirano odredište, koje god to bilo… Zbog sumnjiva ponašanja na cesti policija je krenula za jednim vozilom. Ubrzo je automobil sletio s ceste i okrenuo se. Kad su policajci došli do njega, imali su što vidjeti, za upravljačem je bio dobri Djed, ali s malom distinkcijom – blago ozlijeđeni dobročinitelj čudno se ponašao. Imao je tek blaže ozljede, pa su ga policajci izvukli iz vozila.

Uslijedilo je testiranje na alkohol i droge. Alkohola u organizmu vozača bilo je nešto manje od 0.5 promila, ali je zato amfetamina bilo kao u laboratoriju u seriji Breaking Bad. U kombinaciji s malo alkohola, djedica je bio agresivan i u deluziji. Zadržan je u pritvoru. O nesreći je pisao njemački Bild.