Sve s Ferrarijevim znakom je skupo: Daska za surfanje, cipele, oprema za golf…

Ferrari je sinonim za eleganciju, luksuz, brzinu, bogatstvo i sofisticiranost, a čini se da to prilično dobro prenosi na robu

Ferrari je mnogo više od proizvođača luksuznih sportskih automobila, to je snažan brend koji između ostalog prodaje luksuznu robu. Takvo poslovanje za Ferrari je izvrsno jer za sve što plasiraju imaju i dobro tržište. To je zato što sa svojim imenom obećava istu razinu kvalitete i sofisticiranosti u svakom proizvodu marke Ferrari kao i u svojim automobilima.

Možete kupiti robu kao što su majice i kape marke Ferrari, manžete, biciklističke jakne za muškarce i žene, sportsku odjeću, satove i dodatke poput novčanika, sunčanih naočala, putnih torbi i privjesaka, pa čak i slušalica. Možete kupiti čak i dječju odjeću kao i širok spektar kolekcije, od printova do umanjenih modela vozila, memorabilija i kalendara, krigli i pisaće opreme.

Apsolutno svaki artikal u trgovini ili kod službenih partnera dolazi s istim jamstvom da će biti izrađen u Italiji, slijedeći iste stroge standarde kvalitete koji se koriste u izradi sportskih ili trkačkih automobila. Ferrari je sinonim za eleganciju, luksuz, brzinu, bogatstvo i sofisticiranost, a čini se da to prilično dobro prenosi na robu.

Ovo se odnosi i na najčudnije, najneočekivanije stvari koje još uvijek možete kupiti od Ferrarija, ili koje su ponuđene kao ograničena izdanja. Mnoge su od njih rasprodane u rekordnom vremenu, što dokazuje da je snaga brenda Ferrari privlačnija od bilo čega drugog poput razmatranja stvarne vrijednosti ili  zdravog razuma.

Dakle, prođite kroz popis nekih od najneočekivanijih stvari koje možete kupiti s logotipom propetog konjića.

Ferrari vozačke cipele – oko 410 dolara

Ferrari Golf kolekcija – osmišljena u partnerstvu s Cobra Puma brendom – štap za golf 2,000, cipele 600, jakna 250, polo majica 120 i torba za palice 2400 dolara.

Ferrari daska za surfanje  – 1700 dolara

Ferrari Mahjong i set za šah – prvi 2050 dolara, a drugi, šahovski 2,200 dolara

Ferrari okvir za fotografije – 870 dolara

Srebrni Scuderia Ferrari privjesak za ključeve – 260 dolara