Bijes zbog spore sanacije: Jedan građanin pretvorio je rupu na cesti u dom Homera Simpsona i oglasio ga za rentanje!

Nudimo vam život na otvorenom s komforom ruralnog kampiranja, uključujući i jutarnje zavijanje lokalnih kojota - glasio je tekst oglasa

Rupe na cestama su globalni problem, koji muči i one razvijenije od nas. Vlasti ih nerijetko sporo saniraju, a građane hvate nervoza. Neki su kreativni, pa jedan stanovnik Chicaga u tim rupama izrađuje mozaike, dizajner Schenectadyju u rupama sadi cvijeće, a britanski građevinar koji se na internetu predstavlja kao Wanksy oko tih rupa crta muške spolne organe (slike vam nećemo pokazati).

Građani u New Orleansu su se udružili oko jedne rupe na koju su vlasti zaboravili. Okupio ih je James Collier koji je u ograđenu površinu prvo postavio lutku na napuhavanje Homera Simpsona, legendarnog ljenjivca iz animirane serije Simpsoni. Potom su ostali susjedi počeli donositi stvari i u rupi je organiziran dnevni boravak za Homera. Nisu ni tu stali pa su taj stambeni prostor oglasili za rentanje na portalu Airbnb.

– Nudimo vam život na otvorenom s komforom ruralnog kampiranja, uključujući i jutarnje zavijanje lokalnih kojota – glasio je tekst oglasa.

Vjerovali ili ne, na oglas se čak javilo nekoliko zainteresiranih građana, ali su odbijeni. Sve je ipak učinjeno s idejom da se rupa što prije zakrpa, što je na kraju i učinjeno.