Recept za ukusan Cheesecake: Jagode će ga učiniti još boljim!

Jednostavna priprema i maksimalan užitak, uživajte u ovom ukusnom kolaču
Cheesecake

Podloga

Keksi petit beurre 16 dag

Maslac 7 dag

Krema

Vrhnje za šlag 6 dl

Šećer 18 dag

Svježi kravlji sir 45 dag

Mlijeko 1 dl

Želatina 3 listića

Žele od jagoda

Jagode 25 dag

Želatina 2 listića

Marmelada od jagoda 10 dag

Za kremu posebno istucite pola količine vrhnja, drugu polovicu istucite sa šećerom pa pomiješajte s ostalim sastojcima i otopljenim listićima želatine.

Od jagoda skuhajte pire, dodajte želatinu i marmeladu. U kalup na dno utisnite smrvljene kekse koje ste natopili otopljenim maslacem. Izlijte kremu i prelijte ohlađenim želeom od jagoda. Stavite u hladnjak da se stegne i poslužite.