Samo ih je željela ukrasiti: Djevojčica je kamenjem oštetila 37 automobila!

Zasad nije poznato gdje su tijekom nekoliko dana umjetničkog nadahnuća male djevojčice bili njezini roditelji i tko će platiti štetu

U njemačkom mjestu Hohenstein-Ernstthal krajem travnja mnogi vlasnici automobila su kombinacijom čuđenja i ljutnje ispratili uzorak na limu svog automobila, koji je ispisan tvrdim predmetom. Nekoliko linija koje se križaju očigledno je imalo neku poruku, a oštećenici su se vjerojatno zapitali tko im je počinio štetu, gledajući prema prozoru stana neomiljenog susjeda ili listajući u memoriji sve ljude kojima su se zamjerili.

Kada su slične prijave počele stizati u policijsku stanicu, krenula je istraga. Prije nekoliko dana policija je objavila da je pronašla počiniteljicu, a sve je iznenadio razmjer ovog ‘zločina’. Radi se o sedmogodišnjoj djevojčici koja je ukrasila čak 37 automobila, a ukupna šteta je oko 30.000 eura. Zašto ukrasila? Zato što je, po vlastitom priznanju, tehnikom kamenje na limu crtala snježne pahuljice.

Zasad nije poznato gdje su tijekom nekoliko dana umjetničkog nadahnuća male djevojčice bili njezini roditelji i tko će platiti štetu. Jedno što se zna, vlasnicima 37 automobila zasniježilo je travnju i pao im je mrak na oči.