Američka priča: Policijaci završili na Street Raceu i sad su pod istragom!

Šerif policijskog ureda u Dallasu kaže da sudjelovanje zamjenika nije bilo odobreno, kao i da je za incident saznao tek nakon što je video utrke objavljen na internetu

Dvojica šerifovih zamjenika iz okruga Dallas nalaze se u ne baš lijepoj situaciji nakon što su odlučili da se žele utrkivati jedan protiv drugog na lokalnoj stazi Yello Belly u Grand Prairieu (Texas, SAD). Na legalno oragniziranom događaju oni su odličili testirati svoje umijeće i ubrzanja patrolnih vozila. 

Video prikazuje dva Dodge Charger Pursuitsa kako se utrkuju jedan pored drugog niz stazu u pratnji gomile veselih prolaznika. Nije jasno jesu li ta dva policijska vozila opremljena standardnim 3,6-litrenim Pentastar V6 motorom s 292 KS ili snažnijim 5,7-litrenim Hemi V8 koji ima 370 KS. 

Šerif policijskog ureda u Dallasu kaže da sudjelovanje zamjenika nije bilo odobreno, kao i da je za incident saznao tek nakon što je video utrke objavljen na internetu. Zbog svega je pokrenuta istraga, a policijskim službenicima na ruku bi mogla ići činjenica da su sudjelovali na legalnom natjecanju.