Chevrolet 3600: Kamper iz 1950. godine, kako je to izgledalo nekad?!

U Latahu u državi Washington netko prodaje kamion Chevrolet 3600 iz 1950. godine sa sićušnom kućicom za 13.500 dolara

Svi nekada želimo pobjeći od svakodnevice, bar na nekoliko dana, upravo to se nudi u SAD-u gdje budući kupac ovog vozila ima priliku to učiniti jeftino i u stilu. S obzirom na današnja ograničenja putovanja koja vrijede u cijelom svijetu, posljednjih mjeseci naglo je porastao interes za kamperima, kombijima i avanturističkim vozilima koje mogu poslužiti i kao mjesto za spavanje. Sve su to izvrsne mogućnosti za život na cesti, ali imaju i svoju cijenu koja je sve samo ne mala. Ipak, pronašli smo jedan oglas koji dokazuje da postoji i jeftina alternativa.

U Latahu u državi Washington (SAD) netko prodaje kamion Chevrolet 3600 iz 1950. godine sa sićušnom kućicom za samo 13.500 dolara. Prema prodavaču, samo vozilo je u izvrsnom stanju, sa svim originalnim dijelovima i motorom s ispravnim brojem prijeđenih kilometara. Čak je i boja originalna i izgleda nevjerojatno dobro za svoje godište.

 

– Čak su i rešetke hladnjaka na prednjoj strani savršeno ravne, a slabi ostatak tragova izvorne crvene i plave boje nalazi se u amblemima Chevroleta, gdje ga godine i često poliranje nisu istrošili – prodavač ističe u oglasu.