Honda Accord još živi u Americi: Pogledajte kako izgleda!

Accord je s redizajnom dobio i 1,5-litreni turbobenzinski motor sa 192 KS i CVT mjenjačem. Početna verzija s tim motorom košta 24.770 dolara

Poslovne limuzine srednje klase u Europi su na listi ugroženih vrsta, SUV-ovi su preuzeli tržište, a sportska elegancija polako nestaje. U Americi je tržište još dovoljno veliko da većina proizvođača ne odustaje.

Upravo je redizajnirana američka verzija Honde Accord – kao da europska uopće i postoji… Njezino vrijeme je prošlo. Sad iz prve ruke možete vidjeti kako izgleda. Novi Accord ima sve što i vozila u ovoj klasi u Europi, bogati paket sigurnosne opreme, LED svjetla, povezivost s mobilnim platformama. Novitet je sonar koji sprečava sudare pri malim brzinama – na parkiralištima šoping centara ili ispred trgovina oružjem, na primjer, omiljenom mjestu za kupovinu mnogih Amerikanaca.

Uz dvolitreni turbo motor s desetstupanjskim automatskim mjenjačem (252 KS) i hibridnu verziju (212 KS), Accord je s redizajnom dobio i 1,5-litreni turbobenzinski motor sa 192 KS i CVT mjenjačem. Početna verzija s tim motorom košta 24.770 dolara.