VIDEO: Vozač je snimljen kako neuspješno pokušava preteći čak šest automobila!

Sudar je mogao je biti puno gori, pogotovo da su se Peugeot i Hyundai frontalno sudarili

U Australiji je vozač Peugeota 406 snimljen kako se zabija u Holden Commodore dok je ilegalno pretjecao nekoliko vozila s pogrešne strane ceste.

Prvi video snimljen je s prednje strane plavog Commodorea (koji je također skretao tamo gdje ne smije) i prikazuje ga kako prelazi s ceste na prilaz. Dok vozač skreće, srebrni Peugeot iznenada se pojavljuje na vidiku i zabija u desnu prednju stranu Holdena, te se odbija u zrak i klizi niz cestu.

Samo iz ovog kuta teško je reći što se točno dogodilo i zašto je Peugeot bio na pogrešnoj strani ceste. Srećom, prednja i stražnja kamera Hyundaija Santa Fe u potpunosti su zabilježile udar.

U drugom videu, Santa Fe prolazi pored Holdena u suprotnoj traci i suočava se s pogledom na srebrni Peugeot koji juri prema njima. Vozač Hyundaija brzo skreće s puta Peugeotu, ali vozač srebrne limuzine nije uspio izbjeći skretanje Holdena.

Sudar je zastrašujući i mogao je biti puno gori, pogotovo da su se Peugeot i Hyundai frontalno sudarili. Nismo uspjeli pronaći dodatne vijesti o incidentu, pa je teško znati je li netko ozlijeđen u nesreći.