Bahatost i ludost: Sedamanestogodišnjak je uništio očevu Pagani Huayru vrijednu 3.4 milijuna dolara!

Koliko puta smo čitali o mladićima u snažnim automobilima koji su skrivili prometne nesreće, nerijetko s poginulim osobama?!

Ova priča iz Dallasa je univerzalna i može se pročitati u bilo kojem dijelu svijeta sa sličnim protagonistima i nerijetko mnogo težim posljedicama. Sedamnaestogodišnji sinčić oca milijardera, Tima Gilleana, uzeo je njegov Pagani Huayru Roadster i krenuo na cestu. Nekoliko kilometara dalje auto je već bio razbijen, a mladić koji sebe naziva i YouTuberom, preživio je sudar bez ozljeda. Na sreću nije naštetio drugim sudionicima u prometu. Automobil je potpuno razbijen.

Tim Gillean kupio je ljubičastu Huayru u lipnju ove godine, a to zadovoljstvo platio je 3.4 milijuna dolara. U međuvremenu su uklonjene sve fotografije nesreće, to je vjerojatno privilegija bogatoga oca.

Koliko puta smo čitali o mladićima u snažnim automobilima koji su skrivili prometne nesreće, nerijetko s poginulim osobama?! Kako očekivati od nekoga sa 17 godina da sigurno upravlja vozilom s 800 KS i stržnjim pogonom?!