Mladi vozači: Kad vam prijatelji drže satove vožnje – završite u restoranu brze hrane!

Vozač bez dozvole prebacio je automatski mjenjač u Drive umjesto željenog prebacivanja položaj mjenjača za vožnju unatrag

Dvoje prijatelja koji su htjeli jedni drugima držati satove vožnje završili su u restoranu Burger King u Francuskoj. Vozač bez dozvole prebacio je automatski mjenjač u Drive umjesto željenog prebacivanja položaj mjenjača za vožnju unatrag, nakon čega je nesretni dvojac završio usred restorana brze hrane.

Nesreća se dogodila u nedjelju u podružnici Burger Kinga u Saint-Mardu, nedaleko od Pariza. Nije jasno jesu li i dvojica prijatelja nešto pojela, ali je sigurno da će im račun biti papren. Također se mogu suočiti s velikim problemima s isplatom štete jer prema policiji, dvoje prijatelja u prekršaju su bili najmanje četiri puta.

Vozač je vozio bez vozačke dozvole, pričinio štetu na tuđoj imovini i ugrozio druge ljude. Pogriješio je i vlasnik Peugeota 307, jer njegov automobil nije bio osiguran dok je za upravljačem bio njegov mlađi prijatelj. Sreća je da nitko nije ozlijeđen, ali ako netko u vašem društvu zatraži da mu održite satove vožnje, pošaljite ga u autoškolu, upozorava francuska policija.