Dobar posao u Toyoti: U Hrvatsku je stigao novi Yaris!

Novi Yaris izgleda dinamično i sportski za što je prije svih zaslužan hrvatski dizajner Mario Majdandžić koji ga je kreirao

Toyota je predstavila potpuno novu generaciju svog gradskog aduta u segmentu gdje je konkurencija, uz SUV-ove, najžešća. Ako je suditi po vanjskom izgledu u Toyoti su napravili odličan i pomalo iznenađujući posao. Novi Yaris izgleda dinamično i sportski za što je prije svih zaslužan hrvatski dizajner Mario Majdandžić koji ga je dizajnirao.

Na cesti će biti lako prepoznatljiv s novim izgledom i sigurno će privlačiti poglede i privući kupce svih generacija. Uz LED svjetla, zategnute linije bokova, novi oblik prednje rešetke i zadnjeg dijela vozila pred nama je sasvim novi i atraktivan automobil koji dolazi s novim podvozjem, krućom karoserijom i najnovijom hibridom tehnologijom.

U ponudi će biti dva benzinca, slabiji 1,0 sa 72 KS i jači 1,5 l sa 116 KS i hibridnom tehnologijom koja pruža ubrzanje do 100 km/h za manje od 10 sekundi (tvornička potrošnja 3,7 l). Unutrašnjost je suvremena i opremljena sa svim danas dostupnim sustavima pomoći vozaču kao i novitetom u sigurnosti putnika SRS središnjim zračnim jastucima koji su standardni dio već od početnog nivoa opreme, te uz već poznati ali i najnoviji i najnapredniji Toyota Safety Sense sustav.

Cijena novog Yarisa hibrida s opremom Luna kreće s nešto više od 130.900 kuna, dok za 1,0 benzinca treba izdvojiti 106.800 kuna. Top ponude je Yaris Hybrid Premiere Edition za kojeg trebate 165.700 kn, ekskluzivni model dostupan samo preko on-line rezervacije.

Kupnju će sigurno olakšati posebno Toyotino financiranje uz tzv. hibridnu fiksnu kamatu i mogućnost plaćanja 50/50 u kojem pola plaćate odmah a drugi dio za 24 mjeseca.