Automobil se može kupiti i u trgovini mješovitom robom: Po Kiju i Renault u Lidl!

Ovi se automobili nude u obliku leasinga koji traje 48 mjeseci

Lanac supermarketa Lidl nedavno je najavio prodaju automobila u Njemačkoj! Kao i obično, cijene su diskontne. Lidl je 2016. godine u rekordnom roku prodao Fiat 500. Sada pokušava eksperiment s tri modela, ali samo u Njemačkoj!

Ovi se automobili nude u obliku leasinga koji traje 48 mjeseci. Za ovu komercijalnu operaciju Lidl se također udružio s tvrtkom za iznajmljivanje automobila Sixt. Ukupno se nude tri modela. Prvi je Renault Twingo (Life) koji se prodaje za samo 99 eura mjesečno. Drugi je Renault Clio 5 (Life) koji se nudi po cijeni od 109 eura mjesečno dok je treći crossover Kia Stonic koja se prodaje po cijeni od 135 eura mjesečno.

Iako su prva dva Renaulta slabije opremljena, Kia Stonic nije i nudi Vision opremu koja ima aluminijske naplatke od 17 inča, Apple CarPlay i Android Auto itd. Uz to, Lidl nudi usluge kao što su dostava vozila, ugovor o održavanju od 20.80 eura mjesečno, pa čak i osiguranje. Može se pretpostaviti da će se Lidlov leasing automobila kasnije proširiti i na druge europske zemlje.

U međuvremenu, imajte na umu da i drugi trgovački lanci rade slične stvari poput E.Leclerca koji iznajmljuje automobile. Oni će u ožujku-travnju 2021. iznajmljivati novu Daciu Spring po cijeni od samo 5 eura po danu. Ostali modeli u katalogu su Renault Twingo, Renault Clio, Fiat Tipo itd.