Amerikanac opljačkao banku tijekom probne vožnje pa htio kupiti automobil s ukradenim novcem!

Policija je bila sigurna da je Warren krivac, jer su se serijski brojevi na njegovim novčanicama podudarali s brojevima banke

Život piše romane, neki su tragični, neki komični, a ovaj je nešto između… Muškarac u Teksasu osuđen je prije nekoliko dana na 20 godina zatvora zbog pljačke banke, u kojoj je koristio automobil koji je neposredno prije uzeo na testnu vožnju iz salona. Petnaest minuta kasnije kupio je isti automobil s opljačkanim novcem.

Eric Dion Warren (50) ušao je u banku u Wolfforthu u Teksasu u ljeto 2019. Zatim je na stol stavio torbu i poruku na kojoj je pisalo:

– Ovo je pljačka. Pokušajte se našaliti sa mnom i umrijet ćete. Želim 10.000 dolara u novčanicama od 50 i 100 dolara. Sada imate jednu minutu, inače ću vas ubiti. 

Warren je također izvadio oružje. Službenik na stolu poslušao je i dao mu novac. U torbu je stavio novčanice od 20 dolara s registriranim serijskim brojevima. Warren je zatim odvezao testni automobil natrag do prodavača automobila. Tamo je doslovno mahnuo novcem i uplatio predujam od 3000 dolara.

U međuvremenu zaposlenik auto salona upoznat s viješću o pljački. Opis BMW-a korištenog u pljački točno se podudarao s automobilom koji je Warren želio kupiti. Djelatnik je nazvao policiju koja je nedugo zatim uhitila Warrena. Policija je bila sigurna da je Warren krivac, jer su se serijski brojevi na njegovim novčanicama podudarali s brojevima banke. Na kraju se ispostavilo i da je oružje koje je pljačkaš koristio u pljački bio obojeni zračni pištolj.