Kaskader u prometu: Vozač u bijegu od policije završio u sanducima na deset metara visine!

Vozač, muškarac u dvadesetima, teško je ozlijeđen i prebačen u bolnicu. Prema riječima glasnogovornice bolnice, stanje pacijenta je stabilno

Nakon što je vozač bježao policiji na Novom Zelandu, automobil je završio deset metara visoko u hrpi sanduka. Tijekom pokušaja bijega, automobil je jednostavno lansiran kroz nasip na visinu od deset metara.

Prema policiji, muškarac je automobilom udario šljunčani nasip u podnožju željezničke pruge (preletio je prugu), nakon čega je automobil sletio u hrpu gajbi u voćnjaku oko 10 metara iznad zemlje.

Lokalna stanovnica Kristy Hall kaže da je gledala televiziju kad ju je zaprepastio automobil koji je jurio pokraj njene kuće blizu željeznice.

– Odmah sam vidjela da ide prebrzo da bi se zaustavio i skočila sam iz kreveta. Prije nego što su mi stopala taknula tlo, čula sam klizanje na oko pola sekunde, a zatim prasak.

Vozač, muškarac u dvadesetima, teško je ozlijeđen i prebačen u bolnicu. Prema riječima glasnogovornice bolnice, stanje pacijenta je stabilno.