VIDEO: Američki policajac bez razloga je prevrnuo automobil s trudnicom!

Na videu se vidi da je Harper smanjila brzinu i uključila žmigavce, te je tvrdila da je cesta na međudržavnom putu bila preuska i da se nije mogla sigurno zaustaviti

Često se raspravlja o postupanju američkih policajaca, čini se da mnoge još nadahnjuje život na Divljem zapadu. Video s kamere s policijskog automobila u Arkansasu pokazao je kako policajac izgurao drugi automobil dok ga je pokušavao natjerati da se zaustavi, što je rezultiralo prevrtanjem automobila.

Video je objavljen sada, a navodno je iz srpnja 2020. godine. Fox16 je izvijestio da je Nicole Harper, koja je u to vrijeme bila trudna nešto više od dva mjeseca, bila žrtva ovog poteza policajca. Policajac Rodney Dunn izvijestio je da je Harper prebrzo vozila izvan Jacksonvillea, pa je upalio rotirajuća svjetla kako bi je zaustavio.

Na videu se vidi da je Harper smanjila brzinu i uključila žmigavce, te je tvrdila da je cesta na međudržavnom putu bila preuska i da se nije mogla sigurno zaustaviti. Sve navedeno rezultiralo je prevrtanjem automobila jer ga je policajac s klasičnim policijskim udarcem vozila u zadnji kraj drugog vozila izbacio iz trake i prevrnuo (PI manevar), samo zato jer je on zaključio da se vozač/vozačica nije dovoljno brzo zaustavljala.

Ne samo da ono što ona nije pogriješila, već je učinila i ono što biste trebali učiniti: uključivila je žmigavce kako bi naznačila da se pridržava reda i pokušavala se zaustaviti na prvom, sljedećem sigurnom mjestu.