Vozačica i pas su dobro prošli: Kako izgleda auto koji se otkotrljao 120 metara niz planinu?!

Fordov SUV Bronco Sport pokazao se poprilično čvrstim - uzmite li u obzir da se okretao i okretao i okretao..., niz planinu

Kad vozite na off roadu, uvijek je važno biti svjestan okoliša, odnosno prije tog iskustva dobro se preispitati i zaključiti imate li prave sposobnosti za to? Pravi primjer toga je ova vozačica Ford Bronco Sporta, čiji se automobil strmoglavio s planinske ceste na legendarnom prijevoju Crni medvjed u Coloradu (jedna od najpoznatijih off-road staza na svijetu). Vozačica, 23-godišnja žena koja usput nije iz Colorada, vozila se uz prijevoj ali su se ona i njezin suputnik odlučili okrenuti. Suputnik je izašao iz automobila, a zatim je vozačica krenula unatrag i nakon toga auto je izletio s ceste niz strminu. Žena, njezin pas i motor SUV-a poispadali su iz vozila dok se prevrtalo više od 120 metara niz planinu, prije nego li se konačno zaustavilo.

I žena i njezin pas zadobili su ozbiljne ozljede, ali na sreću nisu životno ugroženi. Na temelju preliminarne istrage nesreće, čini se da vozačica nije bio vezana pojasom, iako ništa nije službeno potvrđeno.

Bez obzira na to, Fordov SUV Bronco Sport pokazao se poprilično čvrstim – uzmite li u obzir da se okretao i okretao i okretao…, niz planinu. U akcijskim filmovima te radnje uvijek budu zaključene snažnom eksplozijom na kraju puta, ali stvarnost je, na sreću, druga priča. Za kraj, ovo je fotografija Forda Bronco Sport.