Obiteljski problemi u policiji: Prvo je zbog vožnje u alkoholiziranom stanju privedena kćer, a onda je po nju došla i pripita majka!

Obje žene će odgovarati za vožnju u pijanom stanju. U slučaju 33-godišnje kćeri problem je što ona nema vozačku dozvolu

Voziti u alkoholiziranom stanju svjesna je odluka, koliko god omamljeni bili. Uvijek možete zadržati toliko prisebnosti da si sebi kažete: Neću! Naručite taksi i odveze vas doma. Sutradan pokupite automobil pa trijezni krenete u novi dan. No neki ljudi nemaju kočnicu, a jedna vijest iz Njemačke govori da je to ponekad i obiteljska crta. U bavarskom gradu Neustadt bei Coburg, policija je kćer i majku uhvatila zbog vožnje u pijanom stanju – u jednoj noći. Nakon što je njezinu kćer (33) zaustavila policija s 3,25 promila, 59-godišnja majka je pripita sjela u auto i krenula po kćer u policijsku stanicu. U policijskom uredu joj je sinulo da to nije najpametnija ideja pa je pokušala pobjeći. No policajci su je zaustavili i izmjerili joj 1,22 promila. Priznala je da je u takvom stanju vozila automobil.

Obje žene će odgovarati za vožnju u pijanom stanju. U slučaju 33-godišnje kćeri problem je što ona nema vozačku dozvolu. Stoga joj prijeti i kazna za vožnju bez dozvole.