Zanimljiv izum: Sigurnosni pojas za vrećice ili torbe koji će vam pomoći da se koncentrirate samo na cestu!

Pojas je prilagodljiv, tako da se može koristiti s torbama svih veličina

Najčešće mjesto za odlaganje vrećice s namirnicama kada vozite sami je suvozačevo sjedalo, dakle tik do vas. Ne samo da je tako možete držati na oku dok vozite, već je također malo vjerojatno da ćete ju zaboraviti u autu i morati se vraćati jer ste ju zaboravili. No vrećice često stavljamo na pod, a tamo će se nerijetko okrenuti, iz njih će ispasti stvari, a sve to utječe na koncentraciju vozača. Jedan inovator dosjetio se i ponudio rješenje tržištu, sigurnosni pojas za vrećice i druge stvari koje držite na podu vozila. BAGO košta samo 22 dolara i navodno je iznimno funkcionalan.

Dan Stevenson iz Atlante je autor ove ideje. Pojas je prilagodljiv, tako da se može koristiti s torbama svih veličina. Najbolji dio je što se cijela naprava može sklopiti i spremiti izvan vidokruga do sljedećeg puta kada vam zatreba.

BAGO zasad nije dostupan ni u jednoj komercijalnoj ustanovi, već samo na platformama za crowdsourcing. Samo se čudimo kako se ovoga nisu već sjetili u Škodi koja je poznata po jednostavnim i korisnim pametnim spravicama.