Svjetla Lancije Delte na BMW-u: Netko je odlučio ‘uljepšati’ Bangleovu seriju 7 i nije se proslavio!

Nisu samo stražnja svjetla modificirana na BMW-u serije, postavljene su i nove ispušne cijevi koje izgledaju kao da ih je kreiralo dijete u četvrtom razredu osnovne škole

U odnosu na neke današnje BMW-e, razdoblje kada je tu marku dizajnerski usmjeravao kontroverzni Amerikanac Chris Bangle sada se čini poput avangarde. Prosvjedovali su fanovi marke 2001. godine kada je lansirana nova generacija serije 7 (E65). Bilo je velikih primjedbi na stražnji dio vozila koji je posprdno nazvan po dizajneru – Bangle Butt. Kontroverza očigledno još živi jer je seriju 7 odlučio tunirati jedan Poljak.

 

Na Facebooku su osvanule fotografije serije 7 i to onog najkontroverznijeg modela, prije redizajna, koje pokazuju neobičnu modifikaciju. Netko je na veliki BMW ugradio svjetla treće generacije Lancie Delte. Nisu samo stražnja svjetla modificirana na BMW-u serije, postavljene su i nove ispušne cijevi koje izgledaju kao da ih je kreiralo dijete u četvrtom razredu osnovne škole. Kod originalnog E65 ispušne cijevi nisu bile vidljive.

No ispušne cijevi su jedno, ali svjetla su ipak zvijezde ove prerade. Poprilično neuspješne, rekli bismo. Originalan Bangleov dizajn, međutim, prilično dobro stari, a posebno se to odnosi na njegovu seriju 5 (E60).