Sve je moguće: Ferrari je, ispunjavajući želju kupca, opremio SF90 Stradale jeans sjedalima!

Hibridni SF90 Stradale Asseto Firoano, plug-in hibird sa 1000 KS,  opremljen je jeans sjedalima i jeans oblogama na konzoli ispred vozača i suvozača

Da mi smo svi jeans generacija/I mi smo sad najača nacija/I mi smo i istok i zapad i jug/Mi smo tovariš, mister i drug – pjevali su prije milijun i sto tisuća godina Neki to vole vruće, barem se na podužoj liniji života tako čini nama veteranima pop glazbe iz osamdesetih. Ovi stihovi u svjetlu današnjih političkih prilika ne stare baš poput arhivskog vina, ali tko je u vrijeme detanta mogao znati da će tovariš i mister biti na rubu da pjesmu zamjene terminalnim sukobom. No to nije tema ovog teksta! Onaj dio s jeansom nam je zanimljiviji, a očigledno taj materijal postoji i u katalogu Ferrarijevih dekoratera, koji su odlučili jedan SF90 Stradale opremiti neobičnim Kuroki Superstone Bleach Denimom.

Jeans i Ferrari su poput tovariša i mistera, ne ljube se, ali talijanska marka učinit će gotovo sve da udovolji kupcima, a kao što pokazuje bolid iz trgovine u američkom Fort Lauderdaleu, samo je mašta klijenta granica.

Hibridni SF90 Stradale Asseto Firoano, plug-in hibird sa 1000 KS,  opremljen je jeans sjedalima i jeans oblogama na konzoli ispred vozača i suvozača. Tako je htio kupac, koji je jako sretan viđenim, a pretpostavlja se da ga je ovaj SF90 koštao više od 500.000 dolara. Pozitivno je što se uvijek može vratiti koži ili alcantari, kao tradicionalnom izboru materijala u Ferrarijevoj unutrašnjosti. Ako mu jeans dosadi.