Zločin i brza kazna: Palili su gume ispred policijske postaje i potom ostali bez automobila!

Policajci su brzo ušli u trag prekršiteljima, mladim vozačima koji su na ovaj način slavili kraj srednjoškolskog obrazovanja

Jedan čovjak čini razliku, a otkako je Issa Shahin preuzeo dužnost načelnika policije u Dearbornu u američkoj saveznoj državi Michigan, broj prometnih kazni porastao je za 680%. Čovjek je odlučio stati na kraj opasnom ponašanju u prometu, a u vijestima je završio prije par dana kada su njegovi službenici zaplijenili tri automobila.

Ne bi to bilo ništa neuobičajeno i vrijedno spominjanja na vijestima da tri mlada vozača nisu palila gume točno ispred policijske postaje.

– Kad se to dogodilo, bio sam u svom uredu i mogao sam čuti zvukove, kao i neki od mojih kolega. Pogledao sam kroz prozor i vidio djecu kako pale gume ispred policijske postaje – rekao je Shahin.

Načelnik je istrčao van kako bi zaustavio prekršitelje, a pritom je vidio i suputnike kako vise kroz prozor. Policajci su brzo ušli u trag prekršiteljima, mladim vozačima koji su na ovaj način slavili kraj srednjoškolskog obrazovanja, i priveli tri osobe povezane s incidentom, a zatim su zaplijenili sva tri vozila.