Trava će ostati nepokošena: Policija je uhvatila dvojicu vozača s tuniranim – kosilicama!

Jedno od vozila bilo je domaće izrade, a drugo je bila nelegalno modificirana John Deere kosilica za travu

Mladost, ludost… Mladi su puni ideja, ali neke od njih su i opasne. Sellen je selo u njemačkoj pokrajini Sjevernoj Rajni i Vestfaliji, a u medije ga je gurnula priča o dvojici prijatelja s tuniranim vozilima. Policija je zaustavila mladiće (21 i 22 godine) koji su se vozili s modificiranim kosilicama.

Navodno su jurili kroz selo te privukli pažnju mještana. Svjedoci su pozvali policiju koja je zaustavila mladiće. Obje kosilice bile su nezakonito prenamijenjene. Jedno od vozila bilo je domaće izrade, a drugo je bila nelegalno modificirana John Deere kosilica za travu. Na kosilici izrađenoj u kućnoj radinosti vidi se i zanimljiva geometrija prednjih kotača s negativnim nagibom. Zanimljvo, konstruktor je postavio i završetak ispušnog sustava ispred svog vozačkog mjesta. Vjerojatno voli miris benzina ujutro. Sve zajedno djeluje kao inventar Brzih i žestokih – za siromašne.

Policijski službenici pripremili su odgovarajuće kaznene prijave jer vozila nisu registrirana i osigurana. Policija je istaknula da samovoljne preinake na vozilima predstavljaju opasnost za cestovni promet.