Kandidati za roditelje godine: Žurilo im se na let pa su ostavili bebu na šalteru check-ina!

Roditelji nisu htjeli platiti dodatnu cijenu za dijete

Nevjerojatna priča dolazi nam iz Izraela, a donosi je CNN. Par, koji nije identificiran, u utorak se s bebom prijavljivao na let Ryanaira u međunarodnoj zračnoj luci Ben Gurion u Tel Avivu u Izraelu. Odredište je bio Bruxelles. Roditeljima se jako žurilo, bilo je tu i nervoze, ali procedura je – procedura. Na check-in šalteru su ih upozorili da nemaju kartu za dijete. Oni su, pak, objasnili da će ga držati u krilu. U Ryanairu su tradicionalno nepopustljivi kada su ekstra pogodnosti u pitanju i službenik je rekao da moraju dodati 25 eura za dijete.

Roditelji nisu htjeli platiti tu cijenu i, na iznenađenje službenika Ryanaira, ostavili su dijete u nosiljci na šalteru i otrčali na let, odnosno na sigurnosnu provjeru prije ulaska u zrakoplov. Službenik je odmah obavijestio službu za sigurnost i roditelji su privedeni te isporučeni lokalnoj policiji.

Glasnogovornik izraelske policije rekao je CNN-u u telefonskom razgovoru da se činilo da je stvar riješena do trenutka kada je policija stigla na lice mjesta.

– Beba je bila s roditeljima.