Drama u Milanu: Zrakoplov za New York morao je prinudno sletjeti nakon što mu je nos i krilo razbila tuča veličine teniske loptice!

Na fotografijama koje se dijele na Twitteru možete vidjeti razbijeni nos. Tu su i rupe na krilima, a čini se da je oštećen i usisni otvor na motoru

Velika oluja koja je pogodila Milano i ogromna tuča ostavila je posljedice na infrastrukturi, automobilima… No sad smo upoznati s još jednom dramatičnom informacijom. Let DL185 Delta Airlinesa u ponedjeljak je krenuo s milanske zračne luke Malpensa prema New Yorku, piše AP News. Ubrzo nakon polijetanja, putnički zrakoplov našao se u oluji. Dok se puni Boeing 767 uspinjao, avion je pogodila tuča veličine teniske loptice koja mu je oštetila nos, krila i dijelove motora. Zbog oštećenja, zrakoplov je morao prisilno sletjeti u rimsku međunarodnu zračnu luku Leonardo da Vinci. Na sreću nema ozlijeđenih, odnosno, zrakoplov je još bio stanju da može letjeti i odnosno sletjeti.

Na fotografijama koje se dijele na Twitteru možete vidjeti razbijeni nos. Tu su i rupe na krilima, a čini se da je oštećen i usisni otvor na motoru. U priopćenju koje je podijelila Delta, navodi se: Avion je sigurno sletio i putnici su normalno izašli. Zrakoplov je pretrpio oštećenja tijekom lošeg vremena koje pregledava naš lokalni tim za održavanje.