Idealan poklon za blagdane?! Svijeće s mirisom dizela, dvotaktnog motora…

U Billington Farms Candle Companyju odmah se ograđuju i navode da miris goriva nije u cijelosti simuliran, ali je to najbliže što su mogli postići

Prosječno muško biće osjeća se u dijelu trgovine s mirisnim svijećama kao riba na suhom. Dok ljepše polovice biraju, vi se uglavnom pitate čemu sve to?! No što kada biste baš vi inicirali kupnju mirisnih svijeća? Vjerojatno biste dobili kredite za inicijativu! Možda bi vas gospođa pustila da vikend provedete na trosjedu, birajući bogati asortiman nogometnih utakmica ili bi vas skuhala špek fileke, koje duboko prezire… Sve dok ne upalite svijeću, a kućom ili stanom krene se širiti opojni miris paljevine dizelskog goriva ili dvotaktnog motora.
Tvrtka Billington Farms Candle Company kreirala je seriju svijeća s mrisima spaljenog fosilnog goriva, za kupce koji bez takvih senzacija ne mogu živjeti. Inače, katalog proizvođača uključuje i arome trajnog markera, javorovog sirupa i špageta te piljevine, piše The Drive. Motorne opcije su: benzin, dizel, E85, 2-taktni motor (ulje i benzin), trkaće gorivo (super visokooktanski benzin), 100LL (zrakoplovno gorivo) i JP-8 (mlazno gorivo, često ga koristi vojska).
U Billington Farms Candle Companyju odmah se ograđuju i navode da miris goriva nije u cijelosti simuliran, ali je to najbliže što su mogli postići s prirodnim sastojcima poput soje. Dakle, miris svijeća neće vam pružiti ugodu, a njihova isparavanja posjet hitnoj pomoći. Ugode će vjerojatno biti, ali štetnih plinova nema.