U Londonu je najskuplja garaža na svijetu: Skriva automobile vrijedne više od 50 milijuna eura!

Ne vozite li svoje egzotične supersportaše u Windrushu će se pobrinuti da ih svakih šezdesetak dana odvezu na valjke i propušu ih

Zovu je još Batcave ili Batmanova pećina, a ova garaža u središtu Londona skriva pravo bogatstvo, automobile vrijedne više od 50 milijuna eura. Na 15 stupnjeva, pokrivani mekanim platnom, spremljeni su automobili poput McLarena P1, Porschea 918, LaFerrarija, nekoliko Bugatti Veyrona… Na tajnom spremištu, nazvanom Windrush je ukupno 130 automobila, a mjesečna cijena da vam tamo čuvaju automobil je oko 550 eura, što čak i nije mnogo.

U Windrushu automobili nisu samo prekriveni plavnim platnom. Ne vozite li svoje egzotične supersportaše, tamo će se pobrinuti da ih svakih šezdesetak dana odvezu na valjke i propušu ih. U Windrushu vode brigu u akumulatorima i gumama, peru automobile, odnosno ponašaju se kao da ćete svake sekunde doći i krenuti na vožnju. Neki vlasnici ne pojavljuju se mjesecima jer je mnogima od njih taj automobil investicija na kojoj planiraju zaraditi u budućnosti. Zbog toga uništavanje na gradskim prometnicama i ležećim policajcima nije opcija.

Tko je klijentela? U Windrushu kažu:

– VIP klijenti (znači bogataši svih struka), slavne osobe, dobitnici na lotu…