Na mobitelu tražio omiljenu tinejdžersku seriju pa okrznuo policijski automobil!

Kevin Bacon je vozio po autocesti 91, kad je svojim automobilom okrznuo policijsko vozilo, koje je stajalo u zaustavnom traku

Mobiteli i vozači, čini se, vezani su poput raka samca i moruzgve, a na bi smjelo biti tako. Ta simbiotička veza može dovesti do brojnih problema, a navodimo vam jedan iz američke savezne države Vermont. Čovjek koji ima identično ime i prezime kao američki glumac, Kevin Bacon, vozio je po autocesti 91, kad je svojim automobilom okrznuo policijsko vozilo, koje je stajalo u zaustavnom traku. Policijski službenici pomagali su drugom vozaču koji je imao problema s automobilom.

Kevin je nastavio dalje, a uskoro su ga sustigli policajci. Zaustavili su ga i popričali s njim. U razgovoru su saznali da čovjek nije bio svjestan da im je udario automobil, a na kraju je priznao da je koristio mobitel. Na internetu je tražio epizodu tinejdžerske serije iz devedesetih, Saved By The Bell i potpuno se izgubio u tom važnom zadatku. Sad 55-godišnjeg obožavatelja trivijalnih serija čeka niz optužbi, od bijega s mjesta nesreće do korištenja mobitela u vožnji.