Na odmorištu uz Inino maloprodajno mjesto Brinje u pogon puštene punionice za električna vozila

Oko 40 punionica za električne automobile na autocestama u pravcu mora, ali i u pravcu Lipovca na kontinentu, bit će instalirano na odmorištima pokraj maloprodajnih mjesta Ine

Povodom Nacionalnog dana Nikole Tesle, otvaranjem brze punionice na odmorištu Brinje, pokraj maloprodajnog mjesta Ine, obilježeno je puštanje u rad prvih 16 HEP-ovih punionica za električna vozila na autocestama. Brza punionica u Brinju, snage 50 kW, postavljena je u sklopu projekta NEXT-E te podržava punjenje svih dostupnih i nadolazećih tipova električnih vozila na tržištu.

Oko 40 punionica za električne automobile na autocestama u pravcu mora, ali i u pravcu Lipovca na kontinentu, bit će instalirano na odmorištima pokraj maloprodajnih mjesta Ine. Na devet lokacija instalacija je već gotova – osim Brinja istok i zapad, to su Ljubeščica istok i zapad, Vukova Gorica, Lepenica, Goričan, Sesvetski Kraljevec i Karlovac Ilovac.

Vozačima električnih vozila na raspolaganju je široka lepeza proizvoda i usluga na našim maloprodajnim mjestima, a dok im se pune automobili vrijeme mogu kratiti uz kavu ili obrok na našim Fresh Cornerima. Nama su kupci na prvome mjestu i zbog toga smo svakodnevno posvećeni unapređenju naših proizvoda i usluga, a iskorak u elektromobilnost vidimo kao priliku za kompaniju – izjavio je Sándor Fasimon, predsjednik Uprave Ine.