Vozaču se ne piše dobro: Punio je Teslu Model 3 kradući struju od policije!

Kažu u policiji da im se trebao obratiti pa bi mu dopustili da utičnicu spoji u postaji

Imate električni automobil, trebate prijeći još 80 kilometara do cilja, a znate da u tome nećete uspjeti jer vam je po putnom računalu ostalo struje za još šezdesetak kilometara. Što ćete učiniti? Pitanje je retoričko jer većina nas nema električne automobile, a po naslovu ovog teksta već znate što se dogodilo.

Vozač Teslinog Modela 3 iz Kevelaera u njemačkoj pokrajini Sjevernoj Rajni-Vestfaliji procijenio je u nedjelju da neće stići na odredište i u gradiću Mettmannu odlučio se na potez očajnika. Stao je uz gradilište jedne zgrade, otvorio je zaštitnu ogradu i priključio je Model 3 na strujnu utičnicu pokraj mobilnog WC-a.

No, ubrzo se oglasio alarm na gradilištu, a policija je došla munjevitom brzinom, a kako i ne bi kad je vozač ‘krao’ struju s gradilišta koje je odmah do policijske postaje. Nije samo u tome problem jer je gradilište budući policijski kontrolni centar.

Kažu u policiji da im se trebao obratiti pa bi mu dopustili da utičnicu spoji u postaji. Ovako vozaču Modela 3 slijedi prijava zbog neovlaštenog upada na gradilište.