Američka priča: Izgorio mu je Hummer jer su se zapalile limenke u kojima je prevozio gorivo!

Jedna osoba ozlijeđena je u incidentu, ali je odbila prijevoz do bolnice. Nije objavljeno o komu je riječ, ali kladili bismo se da je u pitanju vozač

Često iz Amerike dolaze vijesti koje su u suprotnosti s gospodarskim značajem i, općenito, simboličkom veličinom nacije. Vjerojatno ste čuli da su hakeri uspjeli zatvoriti veliki naftovod na istočnoj obali države i da su zbog toga mnoge benzinske stanice ostale bez goriva. To je pokrenulo neviđenu stihiju, ljudi su zakrčili benzinske stanice, došlo je do fizičkog obračuna, a mnogi su ponijeli sve što su mogli i u to su sipali gorivo. Uključila se i vlada koja je zamolila građane da gorivo ne toče u plastične vrećice (?!)… Na slici je i gospođa koja gorivo toči u plastične posude.

Uglavnom, jedna je osoba ozlijeđena kada se na Floridi zapalio Hummer s limenkama goriva od pet litara, objavili su vatrogasci. Vatrogasci okruga Citrus rekli su da je vozač Hummera upravo napunio gorivom limenke od pet litara na lokalnoj benzinskoj pumpi te ih je stavio u prtljažnik prije nego što je izbio požar.

Jedna osoba ozlijeđena je u incidentu, ali je odbila prijevoz do bolnice. Nije objavljeno o komu je riječ, ali kladili bismo se da je u pitanju vozač.