Redizajn X3: BMW mu ipak nije dao velike bubrege, ali sada ima ‘sunčane naočale’!

'Bubrezi' su sada okruženi debelim okvirima srebrnaste boje, koja podsjeća na krom, a veći dio njihova pokrova sada je plastičan

Pojavile su se prve fotografije redizajniranog SUV-a BMW X3 – očigledno iz Kine i očigledno iz neslužbenih izvora (možda i službenih, ali to u BMW-u neće priznati). Ovo je vjerojatno i najvažniji BMW-ov model, jer ima ogroman tržišni udjel u SAD-u i Kini. Mnogi ljubitelji marke vjerojatno su odahnuli jer su BMW-ov dizajneri i šefovi odlučili da mu neće ugraditi ogromne ‘bubrege’ sprijeda. I dalje traju rasprave o tom kontroverznom detalju koji imamo priliku gledati na BMW-u serije 4, modelima M4 i M3, a uskoro i na i4 te velikom električnom SUV-u iX.

No, BMW ne može bez kontroverzi, pa je i na X3 jedan zanimljiv detalj, koji bi se nekim kupcima mogao svidjeti, a nekima možda i ne. Naime, ‘bubrezi’ su sada okruženi debelim okvirima srebrnaste boje, koja podsjeća na krom, a veći dio njihova pokrova sada je plastičan. Mnoge to već asocira na sunčane naočale. Kako se vama čini nova maska?